Met onze groene vingers
maken wij prachtige tuinen

De ideale tuin ziet er voor iedereen anders uit

Houdt u ervan om lekker zelf in de tuin bezig te zijn, dan is een rijkelijk beplante tuin met veel variatie waarschijnlijk iets voor u. Heeft u weinig tijd of gewoon zelf geen groene vingers, dan is een strak ontworpen, onderhoudsarme tuin ongetwijfeld een betere optie.

Bij van Laak Groenprojecten weten wij als geen ander, samen met u, een tuin te ontwerpen die past bij uw wensen. Dus bent u op zoek naar advies van een specialist, bel ons dan voor een vrijblijvende afspraak.

Hoe gaan wij te werk?

Persoonlijke kennismaking

Bij van Laak Groenprojecten hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Wij willen graag écht begrijpen wat uw ideeën en wensen zijn. Dit stelt ons in staat om altijd de best passende oplossingen voor u te bedenken.

Uiteraard leggen wij u ook uit wie wij zijn en waar we bij van Laak Groenprojecten voor staan: betrouwbaarheid, en een onberispelijke kwaliteit. Wij zijn enorm trots op ons werk. Daarom laten wij u tijdens de kennismaking, als u dat wilt,  graag foto’s zien van tuinen die wij voor andere klanten hebben gemaakt.

Uitwerken tuinontwerp

Op basis van het gesprek met u maken we een eerste tuinontwerp en offerte. Hierin worden de keuzes duidelijk uiteengezet. Komt het terras in de zon, wordt het kunstgras of gewoon gras; welke materialen worden er gebruikt voor bijvoorbeeld een overkapping, etc.…

Realisatie van de tuin

Wanneer u akkoord bent met het voorstel stemmen we met u een planning af. Bij van Laak Groenprojecten streven wij ernaar om projecten in één werkgang af te werken, waardoor de werkzaamheden niet langer in beslag nemen dan nodig is.

Na elke werkdag uw tuin weer netjes opgeruimd

Wij vinden het belangrijk dat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt van onze werkzaamheden. Daarom kunt u ervan op aan dat na elke werkdag het werkterrein netjes en schoongeveegd wordt opgeleverd.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?